Studere ved BI

Bli bedre kjent med BI!

Uavhengig om dere er en videregående klasse, eller om du bare er nysgjerrig på hva BI er – vi er tilgjengelig for å gi deg informasjonen du trenger!

BI gir deg en utdanning som er etterspurt i næringslivet. VI tilbyr en rekke bachelorgrader innenfor økonomi, markedsføring, innovasjon og ledelse. Du kan velge om du vil studere på campus i Trondheim, Stavanger, Bergen eller Oslo.

Velg mellom 13 bachelorstudier.

Studier og muligheter på BI

Bli bedre kjent med dine muligheter gjennom denne studiepresentasjonen.

 

Studiepresentasjon

Personlig veiledning

Vurderer du å studere heltid på BI? Har du spørsmål om studiet eller studiehverdagen?

Våre trivelige veiledere og studentassistenter er tilgjengelig for en hyggelig og uforpliktende samtale over telefon eller digitalt møte.

Ønsker du å booke en veiledning? 

 

Book her!

 

Hva kan jeg bli?

Å studere fører til økt kunnskap, men mest av alt handler det om å utvikle ferdighetene som skal bli ditt levebrød. Klikk deg videre for å se en oversikt over hva slags jobber våre studenter har fått med en grad fra BI.

 

Hva kan jeg bli?

 

Hvakanjegbli_Google

Virtuell tur på våre campuser!

Bli med på en virtuell tur og utforsk våre campuser:

 

Nysgjerrig på studiehverdagen?

Følg oss gjerne på Instagram for å oppleve mer av studielivet på våre campuser.

Digital fagdag – tilbud for videregående skoler

I disse tider kan det være vanskelig å få besøk eller få besøk av ulike utdanningsinstitusjoner. Dermed ønsker vi å gjøre oss tilgjengelig for dere, og tilbyr derfor en digital fagdag som gjennomføres på Zoom i deres klasserom!

Opplegget gjennomføres over Zoom og klassen deles inn i mindre grupper. Hver gruppe trenger en PC. Vi står får alt av gjennomføringen og du trenger kun å koble en PC til projektor og trykke på en link, vi tar oss av resten. 

Programmet for dagen vil inneholde en studiepresentasjon, svare på spørsmål og gjennomføring av en caseoppgave. Vi tilbyr case innen fire ulike tematikker: 

  • Økonomi
  • Innovasjon
  • Markedsføring
  • Psykologi

Er du interessert i dette, ta kontakt på studieorientering@bi.no.

Månedlige Webinar

Vi vet at det er behov for informasjon om høyere utdanning. Derfor holder vi månedlige webinarer hvor interesserte kan få vite mer om deres muligheter på Handelshøyskolen BI. 

Webinarene vil bli holdt av våre studenter, så interesserte får muligheten til å få en god innsikt i hvordan det er å være student hos oss. Hvert webinar tar for seg ulike temaer og det vil alltid være mulighet for å stille spørsmål. Alle våre fire campuser vil være representert. 

Webinarene vil bli tatt opp så det er bare å sende en mail til studieorientering@bi.no for å få tilgang.

Nedenfor er en oversikt over årets webinarer og vi vil fortsette med månedlige webinarer i 2021. Kalenderen oppdateres jevnlig med nye webinarer,