-
Studere ved BI

Bli bedre kjent med BI!

Nysgjerrig på hva BI er, og hva vi har å tilby? På denne siden finner du informasjonen du trenger!

Studier og muligheter på BI

Med en utdanning på BI er du faglig oppdatert for de reelle utfordringene du vil møte i arbeidslivet. BI har et sterkt studiemiljø, muligheter for utveksling, både på bachelor og master, og topp moderne studiefasiliteter.

Vi tilbyr 15 bachelorstudier og 15 masterstudier.

Du kan studere spennende temaer innenfor økonomi, digital kommunikasjon, markedsføring, jus, data science og ledelse. Vi tilbyr våre studier i flere byer, og du kan velge om du vil studere på campus i Trondheim, Stavanger, Bergen eller Oslo.

Klikk under på de ulike stedene for å få et innblikk i studiehverdagen rundt omkring på våre campuser.

Les mer om våre campus

NYSGJERRIG PÅ STUDIEHVERDAGEN?

Følg oss gjerne på Instagram for å oppleve mer av studielivet på våre campuser.

Vi er også på TikTok!

Hva kan jeg bli?

Å studere fører til økt kunnskap, men mest av alt handler det om å utvikle ferdighetene du skal benytte i din fremtidige arbeidskarriere. Klikk deg videre for å se en oversikt over hva slags jobber våre studenter har fått med en grad fra BI.

 

Hva kan jeg bli?

 

Hvakanjegbli_Google

Les mer om Lisa, tidligere Bachelor student i Digital kommunikasjon og markedsføring, som knakk karrierekoden og fikk en eventyrlig karrierestart i Big Tech/Facebook og Google.

Hvorfor ta en bachelor på BI?

En bachelor er en solid start på din karriere, og det første steget til videre master studier. Du får et vitnemål som alle arbeidsgivere forstår, og du får bevis i form av en bachelor for at du mestrer et fag. Handelshøyskolen BI er en anerkjent og solid utdanning, som er internasjonalt anerkjent. BI er kjent som en «Triple Crown»-skole, noe kun gjelder 1% av handelshøyskoler i verden.

Hva kan jeg studere videre etter en bachelor på BI?

En bachelorutdanning fra BI åpner veien videre for videreutdanning på master. Vi tilbyr totalt 15 masterstudier på to av våre campuser, Bergen og Oslo. En mastergrad fra BI åpner veien for å fordype deg i emner du er interessert i, flere jobbmuligheter, en sikker jobbfremtid og bedre lønn. Med en master fra BI, er du lettere ut i jobb. I følge BIs arbeidsmarkedsundersøkelse, var 95% av masterstudentene i jobb 6 måneder etter graduering.

Se video der vi presenterer alle studiene våre

Studiepresentasjon

Personlig veiledning

Vurderer du å studere heltid på BI? Har du spørsmål om studiet eller studiehverdagen?

Våre trivelige veiledere og studentassistenter er tilgjengelig for en hyggelig og uforpliktende samtale over telefon eller gjennom fysisk møte.

Ønsker du å booke en veiledning? 

 

Book her!

 

Programside 17

Studentbloggen

Er du nysgjerrig på livet som BI-student? Bli med inn i universet vårt, og la deg inspirer og underholde av studielivet på BI.

Virtuell tur på våre campuser!

Nysgjerrig på hvordan det ser ut på de ulike campusene? Bli med på en virtuell tur og utforsk våre campuser:

 

Tilbud for videregående skoler – Fagdager

Videregående skoler og elever kan bli bedre kjent med Handelshøyskolen BI gjennom å booke inn fagdager for videregående klasser. Vi kommer også i flere regioner på skolebesøk til de ulike videregående skolene.

Ønsker dere at BI skal komme til deres videregående skole for informasjon, ta kontakt med studieorientering@bi.no.

Programmet skreddersys for den enkelte videregående klasse og kan inneholde blant annet studiepresentasjon, foredrag og caseløsning innenfor relevant fagfelt.

Er du som lærer på videregående interessert i å høre mer om dette, ta kontakt på studieorientering@bi.no.

 

Webinarer

Vi vet at det er behov for informasjon om høyere utdanning. Derfor holder vi månedlige webinarer hvor interesserte kan få vite mer om deres muligheter på Handelshøyskolen BI. 

Webinarene vil bli holdt av våre studenter, så interesserte får muligheten til å få en god innsikt i hvordan det er å være student hos oss. Hvert webinar tar for seg ulike temaer og det vil alltid være mulighet for å stille spørsmål. Alle våre fire campuser vil være representert. 

Webinarene vil bli tatt opp så det er bare å sende en mail til studieorientering@bi.no for å få tilgang.