-
Studere ved BI

Bli bedre kjent med BI!

Nysgjerrig på hva BI er, og hva vi har å tilby? På denne siden finner du informasjonen du trenger!

Studier og muligheter på BI

BI gir deg en utdanning som er etterspurt i næringslivet. VI tilbyr en rekke bachelorgrader innenfor økonomi, markedsføring, innovasjon og ledelse. Du kan velge om du vil studere på campus i Trondheim, Stavanger, Bergen eller Oslo.

Velg mellom 14 bachelorstudier.

Studiepresentasjon

Virtuell tur på våre campuser!

Bli med på en virtuell tur og utforsk våre campuser:

 

Studentbloggen

Er du nysgjerrig på livet som BI-student? Bli med inn i universet vårt, og la deg inspirer og underholde av studielivet på BI.

Hva kan jeg bli?

Å studere fører til økt kunnskap, men mest av alt handler det om å utvikle ferdighetene du skal benytte i din fremtidige arbeidskarriere. Klikk deg videre for å se en oversikt over hva slags jobber våre studenter har fått med en grad fra BI.

 

Hva kan jeg bli?

 

Hvakanjegbli_Google

NYSGJERRIG PÅ STUDIEHVERDAGEN?

Følg oss gjerne på Instagram for å oppleve mer av studielivet på våre campuser.

Personlig veiledning

Vurderer du å studere heltid på BI? Har du spørsmål om studiet eller studiehverdagen?

Våre trivelige veiledere og studentassistenter er tilgjengelig for en hyggelig og uforpliktende samtale over telefon eller digitalt møte.

Ønsker du å booke en veiledning? 

 

Book her!

 

Tilbud for videregående skoler – Messer og fagdager 2021/22

Videregående skoler og elever kan bli bedre kjent med Handelshøyskolen BI gjennom besøk på de årlige utdanningsmessene eller ved å booke inn fagdager for videregående klasser. Vi kommer også i flere regioner på skolebesøk til de ulike videregående skolene.

i tilbyr også fysiske eller digitale fagdager. Programmet skreddersys for den enkelte videregående klasse og kan inneholde blant annet studiepresentasjon, foredrag og caseløsning innenfor relevant fagfelt. Er du som lærer på videregående interessert i å høre mer om dette, ta kontakt på studieorientering@bi.no.

Månedlige Webinar

Vi vet at det er behov for informasjon om høyere utdanning. Derfor holder vi månedlige webinarer hvor interesserte kan få vite mer om deres muligheter på Handelshøyskolen BI. 

Webinarene vil bli holdt av våre studenter, så interesserte får muligheten til å få en god innsikt i hvordan det er å være student hos oss. Hvert webinar tar for seg ulike temaer og det vil alltid være mulighet for å stille spørsmål. Alle våre fire campuser vil være representert. 

Webinarene vil bli tatt opp så det er bare å sende en mail til studieorientering@bi.no for å få tilgang.

Nedenfor er en oversikt over årets webinarer. Kalenderen oppdateres jevnlig med nye webinarer,

Eventer