-
BI Executive - videreutdanning

Samarbeidsavtale
med Industri Energi

Industri Energi har inngått en samarbeidsavtale med Handelshøyskolen BI.

Logo Industri Energi


Lære hele livet

Å lære hele livet blir stadig viktigere. Handelshøyskolen BI og Industri Energi samarbeider, for å gi deg som medlem mulighet til å styrke din kunnskap innen aktuelle og relevante kompetanseområder. 

Med BI sin styrke og posisjon innenfor forskning på ledelse, strategi og økonomi vil du gjennom det brede videreutdanningstilbudet kunne skaffe deg nødvendig kunnskap og innsikt for å håndtere endringer og utvikle løsninger.

Avtalen fungerer slik at alle som har vært fullt betalende yrkesaktive medlemmer i minst 6 måneder vil få refundert 25 prosent av studieavgiften fra Industri Energi.

BI har også vedtatt at det godkjennes inntil 30 studiepoeng fra fagskole inn i graden Bachelor of Management. Denne graden er en fleksibel og praktisk rettet grad for voksne studenter som vil studere ved siden av jobb. Les mer om godkjenning av fagutdanning her.

Slik søker du

  • Finn ditt kurs i studietilbudet
  • Klikk søk og fyll inn søknaden

Studietilbud

BI Executive leverer et bredt utvalg av relevante kurs som du kan få økonomisk støtte fra Industri Energi til å gjennomføre. Kursene kan tas frittstående hvis du ønsker en faglig oppdatering innenfor et område, eller som en del av en bachelor- eller mastergrad. Alle kurs og studier du finner på BI Executive er utviklet for deg som vil lære og utvikle deg mens du jobber.

Videreutdanning - kurs og studier på deltid

Refusjon av avgift

Kontakt oss

Har du spørsmål til kursene eller ønsker veiledning?

Er du interessert i å høre mer om hvordan BI Executive kan bidra til utvikling av kompetanse og verdiskapning i din virksomhet?