Aktivitetskalender

Ledelse i ny drakt

BI – campus Trondheim åpner dørene til sine nye, flotte lokaler på Brattørkaia, og inviterer til en uformell ettermiddag med smakebiter fra og signering av den relanserte boken Ledelse i små og mellomstore virksomheter, samt enkel servering og omvisning.

Høsten 2018 flytter Handelshøyskolen BI – campus Trondheim inn i nye lokaler på Brattørkaia. Samtidig relanseres boken Ledelse i små og mellomstore virksomheter av BI-foreleserne Morten Erichsen, Frode Solberg og Trond Stiklestad.

«Små og mellomstore virksomheter må ivareta de samme kjernefunksjonene som de store. Utfordringen for de mindre er at de ikke har de samme ressursene tilgjengelig. Dette gjør ledelse av en mindre virksomhet til en stor utfordring.»

I sin presentasjon vil forfatterne legge vekt på det økende behovet for utvikling og endring innen ledelse. De vil også vise data fra sin leder- og styreundersøkelse som underbygger disse lederutfordringene.

Velkommen til inspirerende foredrag i nytt bygg!

PROGRAM
16.30-17.00 Registrering
17.00-17.30 Velkommen til campus Trondheim
17.30-18.00 Ledelse i ny drakt - del 1
18.00-18.15 Pause
18.15-18.45 Ledelse i ny drakt - del 2
18.45-19.30 Boksignering og omvisning

PRAKTISK INFORMASJON
Dato: Tirsdag 21. august
Tid: 16.30 - 19.30
Sted: Handelshøyskolen BI - campus Trondheim, Brattørkaia 16, 7010 Trondheim
Arrangementet er gratis for alle og ta gjerne med en venn eller kollega.

Velkommen!

Ledere som kontinuerlig utvikler seg blir også mer kompetente til å inspirere, utvikle og skape tilhørighet blant sine medarbeidere.

Hold deg faglig oppdatert og du stiller sterkere i et arbeidsmarked i rask utvikling! Handelshøyskolen BI tilbyr et bredt spekter av kurs og program som er tilrettelagt for deg som ønsker å ta videreutdanning ved siden av jobb. Klikk her for oversikt over det som gjennomføres i Trondheim til høsten.

Praktisk info

  • Tid:tirsdag 21. august 2018 16.30 - 19.30
  • Sted:BI - campus Trondheim
  • Pris:Gratis
  • Kontakt:Hege Fauskanger Lie (hege.f.lie@bi.no)

Seminaret er fulltegnet.

Ønsker du å stå på venteliste, ta kontakt på e-post: hege.f.lie@bi.no.