Studier og kurs

Executive -
videre­utdanning

Med videreutdanning på BI holder du deg faglig oppdatert og stiller sterkere på et arbeidsmarked i rask utvikling. Kursene er lagt opp for at du kan ta dem ved siden av jobb.

Opptak pågår nå!

Aktuelle enkeltkurs

Bredt utvalg for deg som ønsker faglig påfyll - eller vil bygge en bachelorgrad. Se utvalget her.

Opptak pågår nå!

Executive Master of Management

Klar for masterprogram i ledelse i høst? Se utvalget her.

Finn utdanningen for deg og din karriere

BI Executive tilbyr kurs og studier fra bachelor- til masternivå du kan kombinere med jobb. Utforsk utvalget med et søk på interessen din (f.eks. ledelse, økonomi eller strategi).

Heltid
Deltid
Vis meg alt på campus...
 • Oslo
 • Bergen
 • Stavanger
 • Trondheim
 • Nettstudier

Eller bruk en av lenkene nedenfor:

Bachelorprogram

Grunnutdanning i ledelse

Passer for deg som ønsker å få en bred innføring i ledelse innenfor ulike fagområder, på relativt kort tid. Opptak pågår nå!

Spørsmål om kurs og studier på deltid?

Ring meg

Kontakt oss

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Hvorfor videreutdanning?

Føler du at det du lærte på skolen ikke holder lenger? Har du et fag du brenner for eller et prosjekt som krever mer kunnskap innen et emne? Vi gir deg fire gode tips på hvorfor du bør velge videreutdanning og få faglig påfyll. Les mer

Slik bygger du graden din

Hva er en bachelor? Hva er en master? Hva er en ph.d? Vi gir deg en oversikt over hvordan du bygger en grad på BI både på heltid og deltid, og hva videreutdanning er. Les mer

Forklaring av kurs og program

BIs kurs og programmer er egnet for deg som ønsker ny kompetanse innen et spesielt fagområde. For å skille mellom kursene har vi delt dem i ulike kategorier. Les mer

Finansiering av deltidsstudier

Deltidsstudenter som har minst 50% studiebelastning (dvs. minst 15 studiepoeng per semester) er berettiget til å søke lån og stipend fra Statens lånekasse for utdanning. Les mer

Slik lykkes du som deltidsstudent

Det er krevende å kombinere familie, jobb og studier. Derfor vil gode studievaner gjøre tilværelsen som deltidsstudent enklere. Her er noen tips!

Relevante lenker:

 • Oslo

  Vi tilbyr kurs og programmer på deltid i Oslo.

  Les mer

 • Bergen

  Vi tilbyr også kurs og programmer på deltid i Bergen.

  Les mer

 • Stavanger

  Vi tilbyr også kurs og programmer på deltid i Stavanger.

  Les mer

 • Trondheim

  Vi tilbyr også kurs og programmer på deltid i Trondheim.

  Les mer

Øyvind L. Martinsen

Slik presterer du bedre på jobb

Alle sjefer drømmer om medarbeidere som gir jernet på jobben og leverer fremragende resultater, og lite slår følelsen når du som ansatt klarer nettopp det. Forskere har funnet svar på hva som skal til for at du presterer best mulig på arbeidsplassen.