-
Studier og kurs

BI Executive -
videre­utdanning

Er det på tide å friske opp kunnskapen din? Ta et kort kurs, et program eller kanskje fullføre graden du har tenkt på lenge? Still sterkere i konkurransen om de mest attraktive jobbene.

Nå kan du søke på vårens kurs!

Fra bærekraft og digitalisering til finans, kommunikasjon og ledelse. Velg blant over 200 kurs og program, fordelt på våre åtte forskjellige fagområder.

Se oversikten her.

 

Dame som smiler

Lede mennesker og prosjekter

Lær å inspirere, utvikle og skape tilhørighet blant dine medarbeidere. Få en bred innføring i ledelse eller bare litt påfyll, enten du skal lede prosjekter, bedrifter eller organisasjoner.
Se alle kursene

Dame som holder en presentasjon

Organisasjonsutvikling og HRM

Organisasjoner, avdelinger og team står hele tiden overfor utfordringer. Lær hva som skal til for å bidra til verdiskapning, ønskede utviklingsprosesser og at virksomhetens mål nås.
Se alle kursene

Dame spm leser i skogen, omringet av flyvende bøker

Markedsføring og kommunikasjon

Lær mer om markedsføring, merkevarebygging og hvordan du mestrer moderne kommunikasjon.
Se alle kursene

Dame som jobber på pc-en sin ute

Internasjonal business

Kjennskap til ulike kulturer og forretningsnormer blir stadig mer viktig i det globaliserte arbeidsmarkedet. Gi karrieren din et løft og kvalifiser deg for nye utfordringer i en internasjonal kontekst.
Se alle kursene

Dame og en mann kledd i business klær som snakker sammen

Finans, økonomi og styring

Kunnskap om økonomi gir deg tyngden til å jobbe med det du vil. Forstå sammenhengene, lær verktøyene og forstå hvordan man tar gode finansielle og strategiske beslutninger.
Se alle kursene

En gruppe som jobber sammen

Strategi, innovasjon og bærekraft

Lær om hvordan strategisk ledelse og forretningsutvikling åpner for vekst og innovasjon - og hvordan nye, bærekraftige forretningsmodeller forandrer verden.
Se alle kursene

Dame som presnterer noe for en gruppe under et møte

Digitalisering og analytics

Lær hvordan du kan bruke data og analyse til å skape innsikt, og forstå hvordan digitalisering påvirker forretningsmodeller og forretningsdrift.
Se alle kursene

Smilende dame

Programmer for offentlig sektor og utvalgte bransjer

Handelshøyskolen BI tilbyr en rekke bransje- og sektortilpassede kurs og programmer. Programmene kan tas enkeltvis eller som en del av en bachelor- eller mastergrad.
Se alle kursene

Undervisning våren 2022

Med økende smitte og stadig strengere tiltak fra myndighetene vil BI tilrettelegge sitt undervisningstilbud våren 2022.

Vi mener at læring fungerer best i møte med andre og ønsker i størst mulig grad å gjennomføre undervisning fysisk på campus. Med mindre du av smittevernhensyn ikke kan delta, oppfordrer vi derfor alle til å komme på campus og delta aktivt i undervisningen. 

For de som er forhindret fra å komme på campus vil det være mulig å følge undervisningen digitalt, og vi vil tilstrebe å tilrettelegge for gruppearbeid og praktiske øvelser så langt det er mulig. Praktiske, pedagogiske og tekniske hensyn vil sette rammer for dette.

For de internasjonale programmene EMBA og Executive Master of Management in Energy (EMME) gjelder egne retningslinjer.

BI følger til enhver tid myndighetens råd og anbefalinger og er forberedt på at vi helt, eller delvis, må legge om til digital undervisning på kort varsel. Les mer her.

Er du interessert i en grad?

 • Bachelor of Management

  Bachelor of Management er en fleksibel lederutdanning på deltid - utviklet for deg som har noen års arbeidserfaring. Du bygger opp graden selv basert på hvilke områder du interesserer deg for. Tidligere utdanning kan inngå som en del av graden.
  Les mer

 • Bachelorgrad på nett

   

  Gjennom 20 år med nettstudier har BI opparbeidet kompetanse og erfaring på hva som skal til for å skape førsteklasses nettundervisning. Du kan velge mellom årsenheter, hele studier eller frittstående kurs som inngår i studiene.

  Les mer

 • Executive Master of Management

  Executive Master of Management består av enkeltstående programmer, som du selv setter sammen etter hva som passer dine behov og interesser. Du tar programmene enkeltvis, og får kursbevis på hvert enkelt program.

  Les mer

 • Executive MBA

  Vår Executive MBA er rangert blant verdens beste lederutdanninger, og gjør deg kvalifisert for lederposisjoner nasjonalt og internasjonalt. Les mer

 • Executive Master of Management in Energy

  Executive Master of Management in Energy forbereder deg for de mest ettertraktede lederstillingene i dagens og fremtidens energisektor. Les mer

Våre studiesteder

Campus Oslo om sommeren

Campus Oslo

Vårt største campus finner du sentralt beliggende i Nydalen, der historien møter fremtiden.

Les mer

Campus Stavanger

Campus Stavanger

Velkommen til oss, med beliggenhet i Byfjordparken - ved fjorden nær sentrum.

Les mer

Campus Bergen

Campus Bergen

Besøk oss i våre moderne lokaler sentralt på Møhlenpris, like ved sjøen - faktisk har vi egen strand.

Les mer

Campus Trondheim

Campus Trondheim

Et av Nordens mest moderne campus finner du perfekt beliggende i Brattøra.

Les mer