Studier og kurs

Executive -
videre­utdanning

Med videreutdanning på BI holder du deg faglig oppdatert og stiller sterkere i et arbeidsmarked i rask utvikling. Kursene er lagt opp for at du kan ta dem ved siden av jobb.

HVILKEN KOMPETANSE TRENGER DU?

Innovere og skape nye ideer
Nyskapende ideer former fremtiden. Lær mer om innovasjon, merkevarebygging og kommersialisering – og hvordan nye forretningsmodeller og digital transformasjon forandrer verden. 
Les mer og se kursoversikt

Digitalisering og teknologi
Bli en digital leder. Bruk data og analyse til å fatte beslutninger og få den nødvendige teknologiske innsikten til å forme strategier og kommunikasjon. 
Les mer og se kursoversikt

Lede mennesker og prosjekter
Ledere som kontinuerlig utvikler seg blir også mer kompetente til å inspirere, utvikle og skape tilhørighet blant sine medarbeidere. Få en bred innføring i ledelse eller bare litt påfyll, enten du skal lede prosjekter, bedrifter eller organisasjoner. 
Les mer og se kursoversikt

Finans og økonomiske verktøy
Kunnskap om økonomi gir deg tyngden til å jobbe med det du vil. Forstå sammenhengene, lær verktøyene og hvordan man fatter gode finansielle og strategiske beslutninger. 
Les mer og se kursoversikt

Strategi og verdiskaping
Finn behov i markedet, utvikle nye løsninger og skap merverdi for samfunnet. Lær mer om hvordan strategisk ledelse, forretningsutvikling og markedsføring åpner for vekst og innovasjon. 
Les mer og se kursoversikt


9 av 10 Executive-studenter mener karrieremulighetene har styrket seg som et resultat av videreutdanningen de tok på BI.

Grunnutdanning i ledelse

For deg som er interessert i å utvikle din lederkompetanse på relativt kort tid, anbefaler vi denne kurspakken som gir deg en solid prisfordel når du søker om opptak. Våren 2019 kan du lære mer om både personalledelse og grunnleggende bedriftsøkonomi.

Opptak pågår!

Nå kan du søke på vårens kurs

Faglig påfyll til våren? Se hvilke kurs du kan ta i vår og søk nå for å være sikret plass! Kursene starter januar - mars.

Video

Derfor tok vi videreutdanning på BI

Finn utdanningen for deg og din karriere

BI Executive tilbyr kurs og studier fra bachelor- til masternivå du kan kombinere med jobb. Utforsk utvalget med et søk på interessen din (f.eks. ledelse, økonomi eller strategi).

Heltid
Deltid

ELLER BRUK EN AV LENKENE NEDENFOR:96,7 % 
av alle våre Executive-studenter vil anbefale andre å ta videreutdanning på BI.

 • Oslo

  Vi tilbyr kurs og programmer på deltid i Oslo.

  Les mer

 • Bergen

  Vi tilbyr også kurs og programmer på deltid i Bergen.

  Les mer

 • Stavanger

  Vi tilbyr også kurs og programmer på deltid i Stavanger.

  Les mer

 • Trondheim

  Vi tilbyr også kurs og programmer på deltid i Trondheim.

  Les mer

Kontakt oss

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

NYTTIGE LENKER