Studier og kurs

Executive -
videre­utdanning

Med videreutdanning på BI kan du holde deg faglig oppdatert og stille sterkere på et arbeidsmarked i rask utvikling. Vi tilbyr kurs og studier på bachelor- og masternivå, lagt opp for å kombinere studier med jobb.

Verden utvikler seg. Gjør du?

Nye tider byr på nye muligheter og kanskje er tiden inne for å skifte karriere? Jobben blir mer spennende hvis du er i takt med tiden og holder deg oppdatert. Utforsk det brede utvalget av studier og kurs.

Finn utdanningen for deg og din karriere

BI Executive tilbyr kurs og studier fra bachelor- til masternivå du kan kombinere med jobb. Utforsk utvalget med et søk på interessen din (f.eks. ledelse, økonomi eller strategi).

Heltid
Deltid
Vis meg alt på campus...
 • Oslo
 • Bergen
 • Stavanger
 • Trondheim
 • Nettstudier

Eller bruk en av lenkene nedenfor:

Jobber som kommer, jobber som går

Jobber du med standardiserte oppgaver i en bank, som saksbehandler i det offentlige eller sjåfør står maskinene klare for å erstatte deg. Professor Sut I. Wong kommer med noen tanker rundt hvilke jobber som forsvinner, og hvilke som består.

Slik blir roboten som kollega

Roboter er på full fart inn i alt fra kundesenter til styrerom og skal kunne gjøre norsk arbeidsliv bedre. Bør du føle deg truet av kunstig intelligens og roboter som stadig tar flere oppgaver spør postdoktor og seniorforsker Vegard Kolbjørnsrud?

Kontakt oss

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

16. august 2017

Velkommen til informasjons­møte i Oslo

Vi presenterer høstens videreutdanningstilbud, og etter møtet kan du snakke med en av våre erfarne studieveiledere.

 • Nettstudier

  Studer når og hvor det passer best for deg.

  Les mer

 • Bergen

  Vi tilbyr også kurs og programmer på deltid i Bergen.

  Les mer

 • Stavanger

  Vi tilbyr også kurs og programmer på deltid i Stavanger.

  Les mer

 • Trondheim

  Vi tilbyr også kurs og programmer på deltid i Trondheim.

  Les mer

 • Finansiering av deltidsstudier

  Deltidsstudenter som har minst 50% studiebelastning (dvs. minst 15 studiepoeng per semester) er berettiget til å søke lån og stipend fra Statens lånekasse for utdanning.

  Les mer

 • Hvorfor videreutdanning?

  Føler du at det du lærte på skolen ikke holder lenger? Har du et fag du brenner for eller et prosjekt som krever mer kunnskap innen et emne? Vi gir deg fire gode tips på hvorfor du bør velge videreutdanning og få faglig påfyll.

  Les mer

 • Forklaring av kurs og program

  BIs kurs og programmer er egnet for deg som ønsker ny kompetanse innen et spesielt fagområde. For å skille mellom kursene har vi delt dem i ulike kategorier. 

  Les mer

 • Slik bygger du graden din

  Hva er en bachelor? Hva er en master? Hva er en ph.d?  Vi gir deg en oversikt over hvordan du bygger en grad på BI både på heltid og deltid, og hva videreutdanning er. 

  Les mer

Slik lykkes du som deltidsstudent

Det er krevende å kombinere familie, jobb og studier. Derfor vil gode studievaner gjøre tilværelsen som deltidsstudent enklere. Her er noe tips!

Bestill studieveiledning

Bestill brosjyre

Motta nyheter fra BI

Verden utvikler seg. Gjør du?