Executive

Bank og forsikring

Bank og forsikring tilbyr kurs og kompetanse innenfor fagområdene bank, finans og forsikring. Vårt fremste kjennetegn er kombinasjonen av faglig tyngde og relevans for studenter og næringsliv.

Hvorfor Bank og forsikring på BI?

BI Bank og forsikring gir deg kompetansen du raskt tar i bruk i jobben. Uansett hva som er ditt behov, har du mange muligheter om du ønsker å fokusere på ditt fagfelt innen bank, finans eller forsikring.

Alle våre kurs er utviklet spesielt for bransjen, og tilbudet inkluderer både korte nettkurs, enkeltkurs, og autorisasjonsordninger.

Alle kurs bank og finans

ALLE KURS FORSIKRING

 

Bank og forsikring

Digitale emnekurs

Digitale emnekurs er små og enkeltstående nettbaserte kurs med en fleksibel og kostnadseffektiv gjennomføringsform. I løpet av kort tid kan du øke din kompetanse innen et spesifikt fagområde.

ALLE NETTKURS FOR BANK OG FORSIKRING

Bachelorprogram

Finansiell rådgiver (AFR)

Utviklet for deg som skal bli autorisert finansiell rådgiver. Programmet forbereder deg til kunnskapsprøven, og det er mulig å opptjene 30 sp parallelt med obligatorisk autorisasjonsløp dersom du velger BIs opplæringstilbud.

Finansiell rådgiver

Er du allerede autorisert?

På arbeidet du har nedlagt for å bli autorisert kan du oppnå 30 studiepoeng ved å gjennomføre en hjemmeeksamen.

Bank og forsikring

Risk and insurance

Programmet er spesielt aktuelt for beslutningstakere, ledere og andre som ønsker å få en oversikt over økonomiske sammenhenger i forsikringsselskaper og næringens posisjon i samfunnet.

Autorisasjonsordninger

Bank- og forsikringsnæringen er bygget på tillit, og høyt kompetansenivå er med på å gi kvalitet og trygghet for kunden. Målet med autorisasjonsordningene er å heve det faglige nivået blant de ansatte i næringen.

For å kunne gi riktige råd til kundene, må man ha gode kunnskaper. Det er viktig både for kundene, arbeidsgiverne og ikke minst for den som skal gi råd og veiledning. 

For ansatte i finansnæringen tilbyr vi både et kurs med studiesamlinger og rene nettbaserte kurs som forberedelse til den teoretiske kunnskapsprøven man må ta for å bli autorisert som finansiell rådgiver.

For ansatte i forsikringsselskaper og forsikringsmeglerforetak, tilbyr vi alle kursene som inngår i disse autorisasjonsordningene. Alle ordningene bygger på en kombinasjon av fagutdanning og praksis.

 

Vi tilbyr følgende autorisasjonsordninger:

"Arbeidslivet endrer seg raskt og nye digitale løsninger erstatter tradisjonelle tjenester. Finansnæringen er en innovativ næring og vi ønsker å tilby kundene nye teknologiske løsninger."

Idar Kreutzer

Administrerende direktør, Finans Norge

Bank og forsikring

Bedrifts­tilpassede løsninger

Alle kurs kan skreddersys etter bedrifters behov. Kursinnhold kan tilpasses din bedrift eller det kan settes opp bedriftsinterne klasser av eksisterende kurs. Utvikling av kurs etter bedriftens ønske om tema er også mulig. Ta kontakt!

Kontakt oss

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Nyttige lenker