Executive

Bank og forsikring

Bank og forsikring tilbyr kurs og kompetanse innenfor fagområdene bank, finans og forsikring. Vårt fremste kjennetegn er kombinasjonen av faglig tyngde og relevans for studenter og næringsliv.

Hvorfor Bank og forsikring på BI?

BI Bank og forsikring gir deg kompetansen du raskt tar i bruk i jobben. Uansett hva som er ditt behov, har du mange muligheter om du ønsker å fokusere på ditt fagfelt innen bank, finans eller forsikring.

Alle våre kurs er utviklet spesielt for bransjen, og tilbudet inkluderer både korte nettkurs, enkeltkurs, og autorisasjonsordninger.

Høsten 2018 blir siste semester for gjennomføring av BI-kurs som inngår i Autorisasjonsordningene i forsikring (AIF). Dette skyldes omlegginger i FinAuts autorisasjonsordninger. Har du spørsmål knyttet til omleggingen, ta kontakt med oss på e-post: bankogforsikring@bi.no. 

Kursoversikt

Autorisasjonsordninger

Bank- og forsikringsnæringen er bygget på tillit, og høyt kompetansenivå er med på å gi kvalitet og trygghet for kunden. Målet med autorisasjonsordningene er å heve det faglige nivået blant de ansatte i næringen.

For å kunne gi riktige råd til kundene, må man ha gode kunnskaper. Det er viktig både for kundene, arbeidsgiverne og ikke minst for den som skal gi råd og veiledning. 

For ansatte i forsikringsselskaper og forsikringsmeglerforetak, tilbyr vi alle kursene som inngår i disse autorisasjonsordningene. Alle ordningene bygger på en kombinasjon av fagutdanning og praksis.

Høsten 2018 bli siste semester for gjennomføring av BI-kurs som inngår i Autorisasjonsordningene i forsikring (AIF). Dette skyldes omlegginger i FinAuts autorisasjonsordninger. Har du spørsmål knyttet til omleggingen, ta kontakt med oss på e-post: bankogforsikring@bi.no.

 

Vi tilbyr følgende autorisasjonsordninger:

"Arbeidslivet endrer seg raskt og nye digitale løsninger erstatter tradisjonelle tjenester. Finansnæringen er en innovativ næring og vi ønsker å tilby kundene nye teknologiske løsninger."

Idar Kreutzer

Administrerende direktør, Finans Norge

Kontakt oss

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Nyttige lenker