Handelshøyskolen BI

Alumni og partnerskap

BI etterstreber å styrke kvaliteten i interaksjonen med næringslivet gjennom et nyttig samarbeid mellom attraktive nasjonale og internasjonale virksomheter.

Alumni og partnerskap

Å rekruttere fra BI

BI har et bredt tilbud til deg som arbeidsgiver, enten du er på jakt etter nyutdannede eller ønsker å markedsføre deg overfor studentene. Har du en utfordring du ønsker å belyse? Få hjelp gjennom Bachelor- og Masteroppgaver.

Nyhet

BI og Schjødt viderefører konkurs- og panteretten

Institutt for rettsvitenskap og styring ved Handelshøyskolen BI og Advokatfirmaet Schjødt lanserer nå et unikt tilbud innen det viktige og tradisjonsrike faget konkurs- og panterett.

Alumni og partnerskap

Bli en del av BI Alumni

BI Alumni er et globalt nettverk med over 80 000 medlemmer i over 80 land. Vi gir alumni faglige oppdateringer og mulighet for å bygge videre på nettverket fra studietiden.

Ukens alumni

Bygger for fremtiden

Hos eiendomsutvikleren MIRIS AS bidrar Trine Bratt Stølsnes til å sette nye ideer rundt teknologi og bærekraft på kartet.

Studier og kurs

BI Corporate

BI Corporate bistår næringsliv, privat og offentlig sektor med å løse strategiske utfordringer gjennom å sette kundene i stand til å utforme og gjennomføre sine strategier.

Forskning

Forskning på BI

BIs forskere bidrar med forskning på internasjonalt toppnivå. Ny kunnskap gir bedre beslutninger, smartere måter å gjøre ting på og opphav til nye produkter og tjenester.

Forskning

BI Business Review

Forskningsnytt og faglig innsikt fra handelshøyskolen BI. I vårt digitale magasin kan du lese spennende artikler om dagsaktuelle tema.

Aktiviteter

Kommende aktiviteter

Ønsker du å bygge ut nettverket ditt? Se hvilke seminarer og konferanser du kan delta på.