-

Sommerferien er på hell, og mange vender i disse dager tilbake til kontorplassen sin. Men hvordan skal egentlig et godt kontormiljø være?

Førsteamanuensis Donatella De Paolo ved Handelshøyskolen BI forteller oss i denne animasjonsfilmen hvorfor vi fortsatt trenger kontoret i disse høyteknologiske tider.

Datamaskinene har virkelig overtatt livene våre og vi kan jobbe hvor som helst. Så trenger vi da egentlig kontoret?

Svaret er ja, mener Førsteamanuensis Donatello De Paolo. ¨

- Organisasjonene trenger kontorer, lederne trenger kontorer og vi trenger å møtes, å dele inspirasjon, kunnskap. Vi trenger å bli inspirert og vi trenger å bli kreative, og dette hjelper kontoret oss med.


De Paolo har også en klar mening om hvordan kontorets utforming bør være for å få størst mulig gevinst for ledere og ansatte.

- For at et kontor skal være inspirerende bør selve kontoret være åpent og transparent, så man kan se hverandre. Det trenger å være fleksibelt. Det skal være uformelt, slik at folk kan senke skuldrene og få lyst til å være der og dele kunnskap, forteller De Paolo.

I tillegg skal kontoret skal også være sosialt stimulerende, slik at folk snakker sammen ansikt til ansikt, avslutter hun.

Kommentarer

Du kan også se alle nyheter her.
BI Business Review

Nyhetsbrev

Meld deg på for oppdaterte nyheter fra BI Business Review!

Meld på