-
Aktivitetskalender

Webinar: Markedsføring i vår tid

Bli med på webinar om hva markedsføring er i dag og lær mer om mulighetene for å videreutvikle din kompetanse på dette fagfeltet!

Tirsdag
25
August
 • Starter:15.00, 25. august 2020
 • Slutter:15.45, 25. august 2020
 • Sted:Online
Meld deg på

Mange forbinder markedsføring med reklame, men markedsføring handler like mye om strategiske valg, posisjonering og relasjonsbygging: analyse, innsikt, kundeopplevelsen og merkevarebygging. De av oss som raskest klarer å endre strategien og tilpasse seg, er de som vil ha størst forutsetning for å lykkes og vokse. I et marked som konstant forandrer seg, er det viktig med oppdatert kunnskap om både kundeatferd, merkevarer og markedsinnsikt.

I dette webinaret treffer du noen av BIs fremste ressurser innen fagfeltet markedsføring, og du vil lære mer om hvordan du kan holde deg oppdatert og videreutvikle kompetansen din innen dette.

Velkommen til informasjonsmøte 25. august kl. 15.00!

Hvem passer webinaret for? 

Webinaret passer for deg som er markedsfører, produktutvikler, leder, forretningsutvikler med mer.

Faglige du vil treffe på webinaret:

Disse kursene vil du lære mer om på webinaret:

 • Markedsorientert forretningsstrategi
  Hvor mye og hvordan burde bedrifter investere i markedstiltak for å nå sine mål om salg og lønnsomhet? Dette programmet lærer deg å utvikle en god markedsorientert forretningsstrategi.
 • Identitet og merkevarebygging
  Dette kurset lærer deg å bygge sterke merkevarer. Du får innsikt i merkevarenes kulturelle liv, samt de nødvendige prosessene og teknikkene for å bygge merkevarer internt i organisasjonen og eksternt mot kunder.
 • Creating Value With Customer and Market Analytics
  Lær å utnytte tilgjengelige data som et konkurransefortrinn ved å utvikle markedsføringsferdigheter for det neste tiåret. Kurset gir deg ferdigheter til å forstå og utnytte analytics som verdiskaper for din bedrift.

Dette er flott mulighet til å få svar på det du måtte lure på! 

Webinaret starter klokken 15:00, og vi vil sende en påminnelse med link til webinaret på forhånd. Vel møtt!

Her kan du lese mer om alle kursene vi tilbyr innen markedsføring og kommunikasjon.