Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

2. desember 2016

Folk bruker mye tid i sosiale medier. Det er en god grunn for ledere og fageksperter til å blogge. Her får du et krasjkurs.

1. desember 2016

Hvordan utformer vi den digitale organisasjonen? Hvordan jobbe uten sjefer og hierarki? Professor Øystein D. Fjeldstad gir råd om hva ledere kan gjøre.

Mohahahahaha!!!

Sier du hva du mener på jobben? Kan du delta i samfunnsdebatten? Eller legger du bånd på deg? Ytringsfrihet er ingen selvfølge i norske og internasjonale organisasjoner.

30. november 2016

Var Arkimedes supermotivert for oppgaven da han oppdaget Arkimedes lov? Kanskje ikke. Historien forteller at han faktisk tok seg et bad. Hva kan vi lære av det?

29. november 2016

Filosof Øyvind Kvalnes inviterer gjester til å dele historier og reflektere over krevende situasjoner de har vært med på. Dagens gjest er Ingrid Gjerde fra Hærstaben.

24. november 2016

Filosof Øyvind Kvalnes inviterer gjester til å dele historier og reflektere over krevende situasjoner de har vært med på. Dagens gjest er Tom Nordlie.

23. november 2016

Kulturledere sier ikke alltid hva de mener av hensyn til sine offentlige eiere og finansieringskilder, viser en studie fra BI.

22. november 2016

Anne-Kari Bratten har vært direktør i arbeidsgiverforeningen Spekter siden 2013. Hun forsvarer den norske velferdsmodellen, men understreker at alle må bidra.

21. november 2016

Med noen få, lønnsomme grep kan vi løse klimakrisen - uavhengig av hva USAs president gjør i klimaforhandlingene.

18. november 2016

Filosof Øyvind Kvalnes inviterer gjester til å dele historier og reflektere over krevende situasjoner de har vært med på. Dagens gjest er Maria Amelie.

Til toppen