-
BI Executive - videreutdanning

Lede mennesker og prosjekter

Lær å inspirere, utvikle og skape tilhørighet blant dine medarbeidere. Få en bred innføring i ledelse eller bare litt påfyll, enten du skal lede prosjekter, bedrifter eller organisasjoner.

KURSOVERSIKT

Masternivå:

(Kan tas frittstående eller inngå i graden Executive Master of Management):

Illustrasjon av digital kommunikasjon

Hold deg oppdatert!

Motta nyheter, invitasjoner og annen relevant kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI.

Bachelornivå:

Kurs som kan tas frittstående eller inngå i graden Bachelor of Management:


Nettbaserte kurs som kan tas frittstående eller inngå i gradene Bachelor i økonomi og administrasjon, Markedsføringsledelse eller Bachelor of Management:

 

Korte kurs uten studiepoeng:

Ny kunnskap på kun 3 uker. Kursene gjennomføres digitalt.


Mastergrad:

"Masterprogrammet Consulting overrasket meg med hvor mye vi kan lære om det å være en god leder, kollega og medmenneske i dag, gjennom innsikt fra gammel litteratur og historie. Og det overrasket meg hvor stor personlig utvikling jeg fikk gjennom programmet. Å være student på Consulting har definitivt hjulpet meg til å forstå meg selv, lettere forstå kundens behov, bli mer løsningsorientert og være en bedre rådgiver. Det er nesten verdt å ta programmet bare for å oppleve det fantastiske engasjementet og kunnskapen til Steinar Bjartveit. Om du kan delta på dette programmet, så ikke nøl!"

Ragnhild Maske

Seniorrådgiver, Norsk Helsenett SF

SE VÅRT TILBUD AV KORTE KURS

Tidene forandrer seg og det samme gjør behovet for tilrettelagt undervisning. Vi har derfor utviklet et konsept hvor du kan plukke høyaktuelle temaer som passer deg. Kursene er korte, nettbaserte, og tilbys både med og uten eksamen.